Οι νικητές του τουρνουά μπάσκετ “3on3” στα Γυμνάσια (photos)

Πλημμύρισε ταλέντο και χαμόγελο το κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Αιτία ήταν η πραγματοποίηση του τουρνουά μπάσκετ 3on 3 που συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με επικεφαλής τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γ. Βλιώρα και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη.
Υπεύθυνοι για την υλοποίηση της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν η υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα Ιωάννα Ράμμου και…

…ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής εκ μέρους της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Κώστας Ζαχαρίου.
Η κα Ιωάννα Ράμμου, δήλωσε στο goalpost.gr: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πραγματοποίηση για πρώτη φορά φέτος του τουρνουά «3 on 3» γυμνασίων με τη συμμετοχή 12 γυμνασίων απ’ όλη τη Μαγνησία σε αγόρια και κορίτσια που πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.
Πρόκειται για ένα τουρνουά με πανελλήνια απήχηση, αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στη βία και στον ρατσισμό.
Δόθηκε η ευκαιρία σε νεαρά ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια να αγωνιστούν, να κάνουν νέους φίλους και να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως εκτός από τα σχολεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, είχαμε συμμετοχές από σχολεία απ’ όλο το Νομό, όπως από τη Σκιάθο, την Αγχίαλο, την Ευξεινούπολη κ.α.
Πραγματοποιήθηκαν επίσης και διαγωνισμοί τριπόντων και ελεύθερων βολών από μαθήτριες και μαθητές που ήδη είχαν πρωτεύσει στους εσωτερικούς αγώνες που έγιναν στα σχολεία τους. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής που τα συνόδευσαν.
Επίσης, ευχαριστούμε τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη που στήριξε αυτή την εξαιρετική δράση, όπως επίσης και τους επικεφαλής του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη για τη συνεργασία τους.
Συνεχίζουμε με διάφορες δράσεις για το καλό πάντα των παιδιών και του αθλητισμού στην περιοχή μας».

Οι νικητές του τουρνουά
NΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 1Οου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΟΥ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ν ΙΩΝΙΑΣ.
1ος ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Ο ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ν ΙΩΝΙΑΣ
1ος ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ
1η ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΛΩΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ 1η ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΒΑΡΘΑΛΑΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις