Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου για Δημοτικά σχολεία

Διοργανώθηκε στις 24, 25 και 26 Απριλίου με μεγάλη επιτυχία το  τουρνουά  ποδοσφαίρου για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας.

Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση  Μαγνησίας κα η  Διεύθυνση  Αθλητισμού  του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν στο σύνολο 50  Δημοτικά Σχολεία με 85 ομάδες, 60 μαθητών και 25 ομάδες μαθητριών. Στο σύνολο αγωνίστηκαν 850 μαθητές. Ήταν μια πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχθηκαν στις  όμορφες εγκαταστάσεις στους πρόποδες του Πηλίου,  η  Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής των αδερφών  Μαλακασιώτη και Σαρρή Γ.  Στο όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον οι μαθητές και  οι μαθήτριες  έπαιξαν, χάρηκαν, διασκέδασαν μέσα στη φύση και στο πράσινο.

Την δεύτερη και την τρίτη ημέρα η Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας των  Σίμου Γιάννη και αδερφών  Τσουρέλη άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχτούν τους μαθητές υπό τους ήχους της μουσικής (ευγενική χορηγία του κου Σαλάχα Ιωάννη). Όλοι οι μαθητές εκτός από το παιχνίδι  ψυχαγωγηθήκαν από τη μασκώτ των αγώνων (Σταθόπουλο Νίκο).

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν να μάθουν και ταυτόχρονα να λύσουν τυχόν απορίες σε θέματα διατροφής από τον καταξιωμένο Διατροφολόγο κ Λάμπη Κωνσταντίνο.

Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά δεν έλειψαν από το πλευρό των μαθητών η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων η οποία μέσω του κου Τσιρούνη Παναγιώτη μετέφερε στους μαθητές τις αρχές του εθελοντισμού..

Για άλλη μια φορά ο γυμναστής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου Παπαρίζος Παναγιώτης  συντόνισε με το μεράκι, τις γνώσεις και την αγάπη του για τον αθλητισμό όλο το τουρνουά.

Για αυτή την όμορφη διοργάνωση  συνεργάστηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βλιώρα Γ. και τον Αντιπρόεδρο κ. Καπουρνιώτη Μ.  η κ. Ελευθεριάδου Έλλη (Υπεύθυνη Προγραμμάτων  της Διεύθυνσης Αθλητισμού)   Παπαρίζος Παναγιώτης, Καμμένος Κώστας και Καραλής Λεωνίδας.

Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδη Σωκράτη και τον Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Πρωτοβάθμας Εκπαίδευσης  κ. Πολύζο Γιώργο,  οι Ρούσσα Κωνσταντίνα, Κατσικόπουλος Βασίλης,  Παπακρίβος Κώστας  Κοντογιάννης Χρήστος,  Πάντος  Χρήστος, Κοτρώνης Γιάννης, Παπαναστασίου Τάσος και Ράμμου  Ιωάννα.

Όλοι προσέφεραν τα μέγιστα για να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση. Οι Διευθύνσεις των Σχολείων, οι καθηγητές  Φυσικής Αγωγής που προετοίμασαν κα συνόδευσαν τους μαθητές.

Στόχος του τουρνουά ήταν να παίξουν όλοι οι μαθητές χωρίς τον στόχο του νικητή, αλλά αποκομίζοντας  την χαρά της συμμετοχής

Τέτοιες  ενέργειές  είναι πολύτιμες στην προσπάθεια για τη διάδοση του Σχολικού Αθλητισμού και του Αθλητικού Πνεύματος γενικότερα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις