Νίκη με 3-0 για τους Παίδες κόντρα στον Ολυμπιακό Β.

Η Νίκη Βόλου ήταν η ομάδα που επικράτησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα Παίδων (2000) της ΕΠΣΘ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα των Κουτσούκη, Σιώμου και Σέλντι. Η Νίκη μ’ αυτό το τρίποντο παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή και όλα δείχνουν πως η υπόθεση τίτλος θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Π. Μαγουλάς».

Το ματς

Η ομάδα του Νίκου Σπυριδάκη προσπάθησε να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς όμως ο Κοντογιάννης είχε αντίθετη άποψη διώχνοντας με τα πόδια το σουτ του Σιώμου στο 11ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιανάκας επιχείρησε βολέ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό σημειώθηκε στο 14′ όταν ο Πουλάκης έπιασε σουτ στην κίνηση με τον Ράπτη να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 22′ ο Σιώμος σούταρε λίγο άουτ ενώ ένα λεπτό αργότερα το συρτό σουτ του Ρακή εξουδετέρωσε ο Κοντογιάννης.

Το παιχνίδι έχοντας γρήγορο ρυθμό συνέχισε να προσφέρει όμορφο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Π. Μαγουλάς». Στο 25′ ο Κουτσούκης απείλησε την αντίπαλη εστία χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το σουτ που έπιασε μετά από κόρνερ του Χρηστίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 27′ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ όταν ο Δημουλάς έκοψε την τελευταία στιγμή τον Πουλάκη που έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά αργότερα η Νίκη ήταν αυτή που απείλησε με τον Κάβουρα να κόβει τον Ρακή που έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα επίθεση.

Στο 37′ ο Τσιανάκας σούταρε με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ολυμπιακός Β. απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Πουλάκης και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Ράπτη που απέκρουσε σωτήρια.

Ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κράτησε μία ισορροπία στο παιχνίδι, στο δεύτερο η Νίκη κυριάρχησε. Σ’ αυτό βοήθησε το πρώτο τέρμα που σημείωσε στο 52′ με τον Κουτσούκη κι ενώ στο 47′ ο Δημουλάς είχε χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν από κοντινή θέση σούταρε δυνατά με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Μετά το 1-0 ο Ολυμπιακός ρίσκαρε βγαίνοντας πιο ψηλά και αφήνοντας χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε υποδειγματικά η γηπεδούχος ομάδα. Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 64′ όταν έχασαν διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Πουλάκη να σουτάρει από θέση βολής και τον Ράπτη να αποκρούει, τον Αλτίνη να παίρνει το ριμπάουντ και τον πορτιέρο της Νίκης να ξαναλέει «όχι». Ένα λεπτό αργότερα ο Ρακής πλάσαρε όμως ο Μούσα έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Στο 66′ ο Σιώμος «κλείδωσε» τη νίκη, όταν μετά από μία υποδειγματική εναλλαγή της μπάλας με τον Τσιανάκα, έφτασε μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάροντας εύστοχα. Στο 70′ ο Σέλντι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας το τρίτο γκολ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

ΝΙΚΗ Β.: Ράπτης, Σέλντι, Κουκουτής (50′ Μόσχοβος), Χάνος, Δημουλάς, Τσιανάκας (69′ λ.τρ. Λεφάκης), Κουτσούκης, Βλάχος (51′ Ζαχείλας), Χρηστίδης (67′ Ζαρώνης), Σιώμος, Ρακής.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Κοντογιάννης, Τσίγγας (60′ Μούσα), Θεοδωρόπουλος, Βαρελόπουλος, Κάβουρας, Μπέκας (67′ Γούλας), Σιόβας (67′ Σουλάι), Πουλάκης (67′ Αλ. Χριστοδούλου), Αγγ. Χριστοδούλου, Πάγκαλης, Αλτίνης.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις