Με νεανικό σχήμα ο Ολυμπιακός Β. στο παιχνίδι Κυπέλλου με Αστέρα Ριζ.

Στον Ριζόμυλο αγωνίζεται σήμερα (16/9) στις 16.30 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, για την Α’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να αγωνίζονται δύο κατηγορίες ψηλότερα, στην Γ’ Εθνική, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» ύστερα

από δύο χρόνια επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα και θα παίξουν στην Β’ ΕΠΣΘ.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, με προπόνηση στις 9.30 στο Πανθεσσαλικό. Ήδη η τεχνική ηγεσία έχει επιλέξει 16 παίκτες που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ σ’ αυτούς θα προστεθούν άλλοι τέσσερις μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης. Όλοι οι θεωρητικά βασικοί παίκτες θα μείνουν εκτός και η αποστολή θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Στις 12 το μεσημέρι η ομάδα θα γευματίσει και στη συνέχεια στις 2.30 μ.μ. οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν από το Πανθεσσαλικό για τον Ριζόμυλο.
Όσον αφορά τον Αστέρα, ο προπονητής Μιχάλης Ριζόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι διοικούντες τον σύλλογο φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο, προκειμένου αυτό να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις