Αποφασισμένη για ΝΙΚΗ στη Θήβα (pregame)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον ΑΟ Θήβα, εκτός έδρας, στην εμβόλιμη, 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να δραπετεύσουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους από το Δημοτικό Στάδιο της Θήβας και να παραμείνουν σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, που θα κοντραριστεί στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα.

Επανέρχονται Ιορδανίδης και Τζιώρας

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου, Μπούις και Ξηροφώτος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους, εξαιρώντας τον Σούσκιν, του οποίου το δελτίο αναμένεται να είναι έτοιμο εντός της εβδομάδας. Ο Ιορδανίδης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο Χρήστος Τζιώρας εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και αναμένεται να αποτελέσει την επιθετική αιχμή στο σχήμα που θα παρατάξουν οι δύο τεχνικοί της Νίκης. Στην αποστολή που θα ταξιδέψει αυθημερόν στη Θήβα θα μετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές με την τελική 18αδα να επιλέγεται λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Με τους οπαδούς στο πλευρό της

Η Νίκη θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της παρά το εργάσιμο της ημέρας και της αρκετά μεγάλης απόστασης που χωρίζει τις δύο πόλεις, καθώς ήδη έχει συμπληρωθεί ένα πούλμαν με οπαδούς της, ενώ αρκετά θα είναι και τα Ι.Χ..

Η νίκη επί του Οπούντιου άνοιξε την όρεξη της Θήβας

Η Θήβα μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές, σημείωσε την πρώτη της νίκης επί του Οπούντιου Μαρτίνου, εκτός έδρας, με σκορ 4-2 και άπαντες στην ομάδα της Βοιωτίας ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Παρά το εργάσιμο της ημέρας, αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Θήβας, για να στηρίξει την ομάδα του Θοδωρή Παχατουρίδη.

Μπαϊρακτάρης ο διαιτητής της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Θήβα και τη Νίκη Βόλου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Θηβών την Τετάρτη 18/10 στις 4:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, με βοηθούς τους κ.κ. Άγγελο Κολιάκο και Νικόλαο Κοκαρίδα όλοι από την ΕΠΣ Αθηνών.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Αδάμ από την ΕΠΣ Ευβοίας.

Ο Κώστας Μπαϊρακτάρης έχει σφυρίξει δέκα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, κανένα της Νίκης Βόλου κι ένα της Θήβας. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο κ. Μπαϊρακτάρης σφύριξε τον αγώνα ΑΟ Θήβας – Παναχαϊκή 0-1 (30/04/17)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις