Και να θέλει ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Β. από Δεκέμβριο και μετά…

Η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ ύστερα από 21 μήνες συνοδεύτηκε από νίκη επί του Ρήγα Φεραίου με 3-0. Οι φίλαθλοι της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν από τη διοίκηση να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται στο γήπεδο, το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Μπράτσος, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, κατά πόσο το ΕΑΚ βοήθησε την ομάδα να αποδώσει καλύτερα απάντησε: «Δεν θα πω αν βοήθησε ή δεν βοήθησε. Θα πω, ότι εγώ ο ίδιος ένιωσα τη διαφορά με το Πανθεσσαλικό από τον πάγκο. Φανταστείτε, πως ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές. Το είδα μέσα στα μάτια τους, αλλά και στη συμπεριφορά τους σε κάθε κίνηση τους μέσα στο γήπεδο. Ήταν κάτι το συγκλονιστικό».
Και οι παίκτες από την πλευρά τους στις συζητήσεις τους δείχνουν να προτιμούν το ΕΑΚ για έδρα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, την Κυριακή 22/10 θα παίξει και πάλι στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, καθώς το Πανθεσσαλικό είναι κλειστό για εργασίες συντήρησης που γίνονται στον χλοοτάπητα του σταδίου.
Πάντως, το επόμενο παιχνίδι έδρας με την Θήβα στις 5/11 για την 7η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα το δώσουν ούτως ή άλλως στο Πανθεσσαλικό, καθώς το ΕΑΚ κλείνει την ερχόμενη εβδομάδα για επανασπορά του χλοοτάπητα.
Ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός επιθυμούσε να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος στις 19 Νοεμβρίου (για την 9η αγωνιστική), αυτό δεν μπορεί να γίνει, από τη στιγμή που το ΕΑΚ θα παραδοθεί στις ομάδες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ στις 20 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις