Μεγάλη νίκη για την Αργώ, 4-1 τον Απόλλωνα

Η Αργώ αναμετρήθηκε με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική του Ανεπίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Olimpico Sport Club. Το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Μαγνησίας που παρακολούθησε το ματς, έμεινε ικανοποιημένο από τις περίτεχνες ενέργειες των ποδοσφαιριστών και αναμένεται να δώσει το «παρών» και σε άλλα παιχνίδια των ομάδων.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Από την πλευρά της Αργούς ξεχώρισε ο Χειμάρας, αν και δεν έπιασε τα δικά του στάνταρ απόδοσης, όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός κατάφερε να χαρίσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ με άψογο κοντινό πλασέ. Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Παπαβασιλείου και Πολύζος, που αγωνίζονται μεσοαμυντικά στις πτέρυγες.

Αντίθετα, από τον Απόλλωνα υψηλή απόδοση έπιασαν οι Μπαλογιάννης και Μπρούσας. Μάλιστα, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Μπαλογιάννης, ο οποίος μείωσε προσωρινά σε 2-1 με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έπειτα από στιγμιαία έμπνευση του Μπρούσα να του μεταβιβάσει-στρώσει ιδανικά τη μπάλα, χρησιμοποιώντας το στήθος του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κεντρικός μέσος, Αβραμόπουλος (έπαιξε στο β’ μέρος της αναμέτρησης, λόγω υποχρεώσεων), με την είσοδο του στο παιχνίδι άλλαξε την εικόνα του Απόλλωνα προς το καλύτερο, ενώ άξιος αναφοράς κρίνεται και ο Περηφανόπουλος, που με το man to man μαρκάρισμα του στον Χειμάρα, κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον πολύπειρο κεντρικό επιθετικό της Αργούς και να τον κρατήσει μακριά από τον καλό εαυτό του (σ.σ. ο Χειμάρας διακρίνεται για την έφεση του στο σκοράρισμα).

Τέλος, στη νίκη της Αργούς με 4-1 επί του Απόλλωνα, για τους τυπικά φιλοξενούμενους δεν κατάφεραν να αγωνιστούν οι Χουχούλης και Σπυράκης, ενώ για την Αργώ δεν έδωσε το «παρών» ο Ταμουρίδης. Πάντως, σε περίπτωση που συμμετείχαν στην αναμέτρηση οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, θα πρόσθεταν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι των ομάδων τους, καθώς η ποδοσφαιρική τους αξία κρίνεται ιδιαίτερα υψηλή για το επίπεδο του Ανεπίσημου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Goalpost.gr: αθλητικά, δυναμικά & αποκλειστικά

  • Ανεπίσημο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
  • Αργώ
  • Απόλλωνας
  • Ρεπορτάζ Αγώνα
  • Δημήτρης Μπιτολάς
  • Goalpost

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις