Έρχεται φορ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά την απόκτηση σέντερ φορ και αριστερού οπισθοφύλακα. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται στην απόκτηση 25χρονου φορ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με «γεμάτες» χρονιές

τα τελευταία χρόνια, στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, έχοντας μ.ο. 10 γκολ τη χρονιά. Φέτος μετρά 10 συμμετοχές με την ομάδα του και τρία γκολ, ενώ έπαιξε την περασμένη Κυριακή.
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο αν θα αποχωρήσει κάποιος επιθετικός από την ομάδα, μόλις αποκτηθεί σέντερ φορ, αν και ήδη παρελθόν αποτελεί, ως γνωστόν, ο Κώστας Αλαμάνης. Ο νεαρός επιθετικός από την περασμένη εβδομάδα πήρε την ελευθέρας στα χέρια του και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στον Ολυμπιακό βρίσκονται κοντά στην απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα. Θεωρείται αξιόλογος αμυντικός και έρχεται στον Ολυμπιακό για το βασικό σχήμα. Άμεσα αναμένεται να προχωρήσουν και οι δύο μεταγραφές, κλείνοντας έτσι ο Ολυμπιακός τις μεταγραφικές κινήσεις στην περίοδο του Ιανουαρίου.

  • Ολυμπιακός Βόλου

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις