Με Φλίγκο… εκτελεστή ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέτριψε 5-1 το Βελούχι

????????????????????????????????????

Την πρώτη του νίκη στο 2018 σημείωσε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού. Οι «κυανόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ματς με το Βελούχι, πέτυχαν στη συνέχεια πέντε τέρματα, με τον Κώστα Φλίγκο να σημειώνει «χατ τρικ». Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Άρης Μιχάλης, στο ντεμπούτο του με τον Αλμυρό και ο Μπιρμπίλης. Το τέρμα του Βελουχίου πέτυχε ο Κατσαδούρος.

Ο ΓΣΑ σ’ ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στην ουραγό ομάδα το πρωταθλήματος, είδε το Βελούχι να ανοίγει το σκορ στο 28’ με τον Κατσαδούρο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ωστόσο, ο Κώστας Φλίγκος, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημίχρονου, στο 43’ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κώστα Σταματίου ήταν «καταιγιστικοί» και πέτυχαν τέσσερα τέρματα. Γρήγορα ο Άρης Μιχάλης στο 49’ έγραψε το 2-1, ξεκινώντας με γκολ τη θητεία του στον Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ στο 58’ ο Φλίγκος έδωσε διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο πολύπειρος φορ στο 62’ έκανε το 4-1, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους, για να έρθει στο 86’ ο Μπιρμπίλης, ο οποίος σημείωσε το 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Έτσι, ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 3-2 από τον Οπούντιο στο Μαρτίνο και διατηρήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης του 4ου ομίλου.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (79′ Τσομπανόπουλος), Φαράντος (82′ Χολέβας), Μπαρούτας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής (77′ Μπιρμπίλης), Σαββίδης, Κυπτίου, Μιχάλης (71′ Θωμαϊδης), Φλίγκος, Κοντοβάς

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Κόλιας, Μπογδάνος, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής (77′ Σκοπέτος), Σερπάνος, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης (36′ Φλωράκης), Κακάβας, Παχής (72′ Χρυσικός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις