Δίκαιη νίκη για Αγ. Παρασκευή στο “Κιούπι”

Καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Αγία Παρασκευή, κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Μαγνησιακού με 1-3 και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ τοπική κατηγορία,  κάτι που έτσι κι αλλιώς θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο.

Στο παιχνίδι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος και το ματς ολοκληρώθηκε με ένταση,  αν και σε κανένα σημείο δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν όλα τα γκολ της αναμέτρησης, όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 στη συνέχεια ο Μαγνησιακός μείωσε και προσπάθησε για την ισοφάριση, ωστόσο το τρίτο τέρμα της Αγίας Παρασκευής, στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 57ο λεπτό με πλασέ του Καραγιάννη από ασίστ του Κατσαγεωργίου και δέκα λεπτά αργότερα (67’) ο Αλαμάνης εκτέλεσε φάουλ πάνω από το τείχος, στέλνοντας τη μπάλα απευθείας στην εστία του Βίτσου. Στο 70 ο Χατζητρακόσιας με σουτ μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους, για να έχουμε στο 95ο λεπτό το τελικό 1-3 με σουτ και πάλι από τον Αλαμανή (φωτό) μετά από πάσα του Τσίλογλου που λίγο πριν είχε μπει ως αλλαγή.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς (83’  λ. τρ. Μάιπας), Βασιλείου, Κοντοβάς, Μαγιόγλου (68’ Γούτσιος) Πανόπουλος, Χατζητρακόσιας, Γκέρτσος, Θεοδωρόπουλος, Λιάρος, Μυλωνάς
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Μπόλης (94’ Τσίλογλου) Λουμπαρδος, Χατζήμητροφάνης, Τρίμμης, Κατσαγεωργίου (87’ Ιωακειμίδης), Λιάτσικος, Αλαμάνης, Γιαννούλας  (24’ λ .τρ Μεγαγιάννης, 78 Παναγιώτου), Καραγιάννης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις