Βραβεύσεις κι απονομή στον πρωταθλητή Θησέα, την Κυριακή στην Αγριά

Την προσεχή Κυριακή (13/4) στο γήπεδο της Αγριάς, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του Κυπέλλου στον πρωταθλητή Θησέα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αίαντα Σούρπης, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ. Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, θα υπάρξουν βραβεύσεις των ομάδων που κατέκτησαν πρωταθλήματα τα προηγούμενα έτη. Αναλυτικότερα θα βραβευθούν:

Η πρωταθλήτρια 1991-92 που για πρώτη φορά ανέβηκε στη Δ’ Εθνική
Την αναμνηστική πλακέτα θα παραλάβει ο Πρόεδρος κος Φιλίππου Γεώργιος, εκπροσωπώντας τα μέλη τη υπόλοιπης διοίκησης, που απαρτίζονταν από τους Καργιώργος Δήμο, Κουτσιμπέλα Δημήτριο, Κοψιαλή Ιωάννη, Βέργο Γεώργιος και τους αείμνηστους Πασχαλίδη Γεώργιο, Βαλωτή Διανέλο, Παρίση Σταύρο, Μάστορα Χρήστο, τον προπονητή, επίσης αείμνηστο, Βήτα Θανάση καθώς και τους τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την πρωταθλήτρια ομάδα 2004-5
Την αναμνηστική πλακέτα θα παραλάβει ο Πρόεδρος της τότε διοίκηση κος Μπουργάνης Δημήτριος εκπροσωπώντας τα μέλη τη υπόλοιπης διοίκησης, που απαρτίζονταν από τους  Κυριαζή Κωνσταντίνο, Καραγιάννη Δημήτριο, Παχιό Απόστολο, Ντενέζο Κωνσταντίνο, Ζήση Παντελή, Ξυπτερά Γεώργιο, Τζήμα Στέφανο, Κατσαρό Σταύρο, Βαβάκος Αλέξιο, Μάνθος Ιωάννη, Μπούγλα Βασίλειο και τον αείμνηστου Βλάχο Δημήτριο, τους προπονητές Καραμίχαλο Γεώργιο και Βουρούκο Βαγγέλη που ολοκλήρωσε τη χρονιά, καθώς και τους τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την πρωταθλήτρια 2006-7
Την αναμνηστική πλακέτα θα παραλάβει ο Πρόεδρος της τότε διοίκηση κος Μπουργάνης Δημήτριος εκπροσωπώντας τα μέλη τη υπόλοιπης διοίκησης, που απαρτίζονταν από τους Ντενέζο Κωνστίνο, Τσιρονικολή Γεέωργιο, Σφακιανάκη Θανάση, Δούκα Χρόνη, Κατσαρό Σταύρο, Γεωργιάδη Γρηγόρη, Ξυπτερά Γεώργιο, Κατσαραρό Ιώαννη, Μυλωνά Ιάσων, Κατσαφλιάκα Χρήστο, Βλαχοδήμο Δημήτριο, Στοιβαχτή Κωνσταντίνο και Πλακιά Κωσταντίνο, τον προπονητή τον Νίκο Χατζηκυριακίδη, καθώς και τους τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας

Επίσης πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα τιμηθούν:
Για την προσφορά του ο παλιός παράγοντας κι επί σειρά ετών φίλαθλος της ομάδας Τσιρονικολής Γεώργιος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι παρόντας σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.
Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Κλειτσογιάννης Θέμης, για τις διακρίσεις του  στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ (2η θέση) και  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας ΑΜΕΑ (1η θέση).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η βράβευση των ποδοσφαιριστών και της πρωταθλήτριας ομάδας του Θησέα Αγριάς.
Το δικό τους χρώμα θα δώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου που θα είναι παρόντες στο γήπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού, η διοίκηση του Θησέα Αγριάς θα δεξιωθεί τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους,  τη διοίκηση της ΕΠΣΘ, εκπροσώπους του Δήμου, της θυγατρικής ομάδας “Δύναμις”, τη διοίκηση των παλαιμάχων του Θησέα, εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ “BC Αγριάς”, εκπροσώπους της ομάδας χάντμπολ  “Κένταυρος” Αγριάς και τους εκπροσώπους του Τύπου. Η δεξίωση θα γίνει στο χώρο της προβλήτας (σκάλα) Αγριάς.

Η διοίκηση του Θησέα Αγριάς ευχαριστεί τα δυο καταστήματα που θα βοηθήσουν στην εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς Ντενέζο Ηλία και Κοψιαλή Γιώργο.
Επίσης ευχαριστεί θερμά και τη διοίκηση της εταιρείας αναψυκτικών ΕΨΑ, που εδρεύει στην Αγριά και θα είναι χορηγός της εκδήλωσης, αναψυκτικά της οποίας θα μοιραστούν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις