Με ΠΑΟΚ αποχαιρετά την Α’ Εθνική ο Α.Σ. Βόλος 2004

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, αφού θα διεξαχθούν τα ματς της 22ης  αγωνιστικής. Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» αποχαιρετά την κατηγορία παίζοντας στις 5 το απόγευμα στην Τούμπα με τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, εφόσον ο «Δικέφαλος του βορρά» κερδίσει τότε θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκες» δεν θεωρούνται ικανές να κάνουν τη ζημιά στον ΠΑΟΚ. Πάντως, θα προσπαθήσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση, χάνοντας με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά.

Ο Α.Σ. Βόλος 2004 θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης – όπως σε πολλά παιχνίδια φέτος – αφού τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε την τελευταία εβδομάδα. Ο προπονητής Χρήστος Κολημήτρας επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες για το σημερινό ματς: Χατζηλαζάρου, Μιχαλακάκη, Αβντόλι, Νικοπούλου, Πούλιου, Σύρμου, Ανδρέου, Γάτσιου, Βέτσικα, Κέκου, Καλαμπούκα, Γρηγοριάδη, Βαϊνοπούλου, Νικάκη, Γεωργολοπούλου και Κυριάκου.

Το διαιτητικό τρίο που έχει οριστεί ανήκει στην ΕΠΣ Χαλκιδικής και αποτελείται από τους Δημήτρη Δραγάτη, Σταύρο Χρισαΐδη και Ηλία Κώστογλου. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Ταϊρίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σήμερα για την 22η αγωνιστική της Α’ Εθνικής γυναικών θα διεξαχθούν οι συναντήσεις:
ΠΑΟΚ-Α.Σ. Βόλος 2004
Οδυσσέας Γλυφάδας-Μεσολόγγι
ΟΦΗ-Φείδων Άργους
Ατρόμητος-Άρης
ΑΕΛ-Αμαζόνες Δράμα
Ελπίδες Καρδίτσας-Τρίκαλα 2011

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις