Για το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη (pregame)

Για το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Ηρακλή. Η αποστολή των ερυθρολεύκων μόνο εύκολη δεν θεωρείται καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ. Εκτός από το κίνητρο η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα πρέπει να βρει λύσεις να καλύψει τα κενά που αφήνουν οι απουσίες των Διαμαντόπουλου, Ρόκα, Ιντζίδη, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν και Μαρτίνεθ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β. βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και την απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καρράς, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Σκοπελίτης, Μπάρμπας, Μακρυδημήτρης, Ρίζος, Ζέρης, Θέος, Μπουτζίκος, Τριανταφυλλάκος, Ντινόπουλος, Κεσίδης, Νικολιάς, Μπιτάνγκ, Κολίτσι.

Φιέστα ανόδου για Ηρακλή

Ο Ηρακλής με τρεις βαθμούς εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, γεγονός που έχει ξεσηκώσει τους φίλους του Γηραιού που αναμένεται να κατακλύσουν το Καυτανζόγλειο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του του Περόνε και Στάμου, αλλά όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκει τον τρόπο να καλύπτει τις όποιες απουσίες χωρίς επιπτώσεις στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Ηρακλή είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης, Τόσκας, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης.

Διαιτητές

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Ιορδάνης Απτοσόγλου (Αθηνών)

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Έναρξη: 19:00 (χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις