Αμφίρροπη “μάχη” Σερβίας-Ελβετίας

Στο Καλίνιγκραντ απόψε στις 21.00 θα βρεθούν αντίπαλοι η Σερβία με την Ελβετία, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Η νικήτρια θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Ελβετοί κατάφεραν να μην ηττηθούν από την Βραζιλία, χάρη στο γκολ με κεφαλιά του Ζούμπερ (1-1), δείχνοντας καλά στοιχεία, ως ομάδα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα στηριχθεί στους 11 που ξεκίνησαν στο ματς με την Βραζιλία και στηρίζει πολλά στην εμπειρία των Σακίρι, Σεφέροβιτς και Λιχτστάινερ.

Η Σερβία χωρίς να εντυπωσιάσει στο πρώτο παιχνίδι νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα, έκανε αυτό που έπρεπε και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου. Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Σερβία θα πρέπει οι παίκτες του Μλάντεν Κρστάιτς να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν κερδίσουν, τότε σφραγίζουν το εισιτήριο για τους «16» ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα με την Βραζιλία. Είναι ματς «κλειδί» για τους Σέρβους το σημερινό και προετοιμάστηκαν με ηρεμία για να αντιμετωπίσουν την Ελβετία.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακάντζι, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Τσάκα, Σακίρι, Τζεμάιλι, Τσούμερ, Σεφέροβιτς.
ΣΕΡΒΙΑ: Στόικοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροβ, Μάτιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Τάντιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λιάιτς, Μίτροβιτς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις