Κιπτίου και άλλους τρεις ανακοίνωσε η Λευκίμμη

Στην Α.Ε. Λευκίμμης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Κώστας Κιπτίου, ο οποίος ως γνωστόν αποτέλεσε παρελθόν από τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο έμπειρος μέσος ανακοινώθηκε από την Λευκίμμη, όπως επίσης και οι Μάριο Σελμανάι, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Κώστας Λίμας. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό εξτρέμ Μάριο Σελμανάι. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται καλό πρωτάθλημα,να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.»

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αριστερό κεντρικό αμυντικό Παπαδόπουλο Δημήτρη. Ο Πρόεδρος,το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.»

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιτελικό μέσο Κιπτίου Κώστα. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία,καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.»

«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Λίμα. Ο Πρόδρος το Δ.Σ. και ο λαός της Λευκίμμης τον καλωσορίζουν στο νησί μας και στην ομάδα μας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις