Κ. Φλίγκος: Δέθηκα με τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους (video)

Ο Κώστας Φλίγκος είναι από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα και με τα γκολ που είχε σημειώσει, τότε, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου. Ο έμπειρος επιθετικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας στο Ελατοχώρι, χαρακτηρίζοντας εξαιρετικές της συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν δύο χρόνια ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου και χάσαμε τότε την άνοδο, παρότι είχαμε, όντως, πολύ καλή ομάδα. Επειδή δεν μασάω τα λόγια μου, αφήσαμε, τότε, κάτι στη μέση. Αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα κόψουμε το νήμα.

Φέτος ο Ολυμπιακός διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα;
«Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει παίκτες που είναι άριστοι επαγγελματίες πολύ καλοί χαρακτήρες. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, αλλά και μέσα στο γήπεδο. Παίζει σημαντικό ρόλο σε μία ομάδα να είσαι μια οικογένεια. Ο ένας ποδοσφαιριστής βοηθάει τον άλλον και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του Κώστα Φλίγκου;
«Προσωπικά, σε κάθε παιχνίδι δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Αγωνίζομαι πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου. Γι’ αυτό κάθε χρόνο έρχονται και τα γκολ. Δεν κυνηγάω τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Προσωπικός μου στόχος για τη φετινή χρονιά δεν είναι να φτάσω τα 15 ή τα 20 γκολ. Αυτό που θέλω μέσα από την καρδιά μου είναι ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Πόσο μέτρησε η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπό σου, για να πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στην ομάδα;
«Πριν δύο χρόνια, όταν έπαιζα στην ομάδα, ο κόσμος του Ολυμπιακού με αγάπησε πολύ. Είναι αλήθεια, πως δέθηκα με τους φιλάθλους. Έχω περάσει και από τις δύο ομάδες του Βόλου, αλλά πρέπει να ομολογήσω, ότι έχω δεθεί περισσότερο με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψα στην ομάδα. Πιστεύω, ότι στον Ολυμπιακό θα τελειώσω και την καριέρα μου, κατακτώντας φέτος το πρωτάθλημα και αν όλα πάνε καλά, του χρόνου θέλω να παίξω μία ακόμη χρονιά με τον Ολυμπιακό στη Football League και στη συνέχεια να κρεμάσω τα παπούτσια μου».

Πως είναι η προετοιμασία στο Ελατοχώρι;
«Ξεφύγαμε από την πόλη, ήρθαμε στο βουνό για να δουλέψουμε σκληρά. Οι συνθήκες προετοιμασίας είναι εξαιρετικός. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, καθημερινά κάνουμε δύο προπονήσεις και μέσα από την προετοιμασία θα μπορέσουμε να δέσουμε ως ομάδα. Θα γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και όταν επιστρέψουμε στο Βόλο, θα είμαστε πιο έτοιμοι, ενόψει και των φιλικών αγώνων που ακολουθούν».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις