Μπούις: «Καλοί για 60 λεπτά»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Φωκικό, καθώς οι παίκτες του αφομοιώνουν στοιχεία της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει, εμφανίστηκε ο Φάντζιο Μπούις στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και είναι δεδομένο πως η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία στα Χάνια: «Είμαι χαρούμενος γιατί η προετοιμασία στα Χάνια ολοκληρώθηκε χωρίς τραυματισμούς και οι παίκτες έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με το σημερινό φιλικό παιχνίδι»

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τον Φωκικό: «Μέχρι το 60’ ήμασταν καλοί, μετά λίγο χαλαρώσαμε. Ήταν φυσιολογικό καθώς έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χάσουμε τον ρυθμό. Για μένα είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα. Παρά την κούραση οι ποδοσφαιριστές βγάζουν κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει και είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Υπάρχουν όμως σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, θα δουλέψουμε γι’αυτό και είναι βέβαιο πως θα βελτιωθούμε».

Για το ότι η Νίκη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες: «Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό, έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και δεν προσπαθήσουμε να γεμίσουμε στην αντίπαλη περιοχή με μακρινές πάσες. Είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού μας που το καταφέρνουμε σιγά – σιγά. Σε σχέση με την περσινή ομάδα η Νίκη θα αλλάξει αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού. Αρχίζει και φαίνεται αυτό»

Για τα επόμενα φιλικά της ομάδας: «Στις 18 Αυγούστου παίζουμε με τον Αλμυρό και στις 19 θα συμμετάσχουμε σ’ ένα τουρνουά στην Άμφισσα, με τον Φωκικό και Ναυπακτιακό. Σ’ αυτά τα δύο συνεχόμενα φιλικά είναι λογικό πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Θα δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να πάρουν περισσότερο»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Μακεδονικό Φούφα: «Ακόμη δεν γνωρίζω την ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πιστεύω πως από εμάς θα εξαρτηθεί η πρόκριση»

Για τον Κυριαλάνη: «Ο ποδοσφαιριστής θα μιλήσει με τη διοίκηση και είναι πολύ πιθανόν να παραμείνει στην ομάδα. Η θέση που αγωνίζεται είναι αριστερό μπακ»

Για τους Ντινιωτάκη και Τζιώρα: «Στην περίπτωση του Ντινιωτάκη, πάμε συντηρητικά περισσότερο για να προστατέψουμε τον ποδοσφαιριστή. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό. Ο Τζιώρας από τις 15 Αυγούστου αρχίζει τρέξιμο».

Για τη συμμετοχή των Σιώμου και Κουτσούκη: «Όποτε μπορούμε θα δίνουμε χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις