Μετά τον Βέργο θέλει και Μανθάτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση του Νίκου Βέργου, τον οποίο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός επιθετικός, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αν δεν έχει γίνει ήδη αυτό, θα «κλείσει» -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στους πράσινους με ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ ετησίως.

Ο Βέργος, πάντως, ενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Κορωπί το φετινό καλοκαίρι. Κι αυτό, γιατί οι Δώνης και Νταμπίζας περιμένουν τις εξελίξεις και στο θέμα του Γιώργου Μανθάτη!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει «κοπεί» από τον Πέδρο Μαρτίνς και η αλήθεια είναι πως οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τρόπους για να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των «κομμένων», οι οποίοι είναι αρκετοί.

Ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτη και για τα πλάγια, αφού ο προπονητής του τριφυλλιού επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ. Ωστόσο, αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που βρισκόταν ένας Έλληνας κάτω των 23 ετών, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα.

Ο Μανθάτης έχει όλο το… πακέτο, έκανε μια καλή σχετικά σεζόν πέρυσι ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι από τα παιδιά που, όπως και ο Βέργος, έχουν ξεχωρίσει στη συγκεκριμένη φουρνιά που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός και είναι δεδομένο πως αν μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες, οι πράσινοι θα κάνουν κίνηση και γι’ αυτόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις