Αποκτά Γκάγκα ο Ρήγας Φεραίος

Η αποχώρηση του Γιώργου Ναουμίδη για τη Νίκη έχει δημιουργήσει ένα κενό στην αμυντική γραμμή των «κυανολεύκων». Όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποκτώντας τον Σπύρο Γκάγκα. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από τον Πύρασο και βρίσκεται πολύ κοντά…

…στον Ρήγα Φεραίο, αφού προφορικά τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου. Ο Γκάγκας πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας 24 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ, παρότι αγωνίζεται στα μετόπισθεν. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής παίζει με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ, δεξί μπακ, αλλά και αμυντικό χαφ, προσφέροντας έτσι πολλές λύσεις.
Επιπλέον διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία έχοντας συνολικά 120 εμφανίσεις με τους Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, Εθνικό Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκό και φυσικά τον Πύρασο. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακρόπολη Σέσκλου, ενώ έχει περάσει και από τους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου.
Επίσης, στον Ρήγα έχει προταθεί και ένας παίκτης από τη Λάρισα. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Ορέστη Καραβασίλη, που αγωνιζόταν στη Δήμητρα Γιάννουλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις