Διαμαντόπουλος: Θα περιμένω τον Ολυμπιακό Β.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ως γνωστόν έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται. Από την πλευρά του δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό, περιμένοντας να έχει μία συζήτηση με τα άτομα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο 27χρονος επιθετικός, όπως…

…τονίζει με δηλώσεις του στο goalpost.gr θέλει να συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα υπό προϋποθέσεις: «Κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσω στα χρήματα που έχω λαμβάνειν από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, αν δεν ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, δεν θα ζητούσα ο ίδιος να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, περιμένοντας τις διοικητικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Έκανα μια καλή χρονιά πέρυσι με την ομάδα, βγήκα πρώτος σκόρερ και η σχέση μου με τον Ολυμπιακό είναι αμφίδρομη. Βοήθησα από την πλευρά μου την ομάδα, αλλά και η ομάδα βοήθησε εμένα στο να ανεβάσω τις ποδοσφαιρικές μου μετοχές.
Πιστεύω, πως πριν την εκδίκαση της προσφυγής θα έχω κάποια συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να εξετάσουμε το θέμα της παραμονής μου στο σύλλογο. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως δεν πρόκειται, εφόσον στον Ολυμπιακό επιθυμούν να παραμείνω στην ομάδα, να πάω σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Football League. Αν, ωστόσο, προκύψει πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, τότε θα την εξετάσω, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στη μεγάλη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις