Παρελθόν ο Μπίκας από τον Ρήγα

Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, έχασε ο Ρήγας Φεραίος. Ο λόγος για τον Χάρη Μπίκα που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στους «κυανόλευκους» για μία πενταετία, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε και πρώτος τους σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με 10 τέρματα. Ο Μπίκας, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά…

…και ως «δεκάρι», ήταν από τους λίγους παίκτες του Ρήγα που δεν είχε καταγωγή από το Βελεστίνο ή τις γύρω περιοχές. Είναι από την Ηγουμενίτσα και βρέθηκε στους «κυανόλευκους» λόγω των σπουδών του στη Λάρισα. Όμως, αυτές ολοκληρώθηκαν και έτσι αυτόματα το δελτίο του επιστρέφει στον Θεσπρωτό.
Στο μεταξύ, ένας ακόμη παίκτης της επιθετικής γραμμής είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους». Πρόκειται για τον Ζήση Μαλάκο, που έχει προτάσεις από ομάδες της Λάρισας.
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το θέμα του Αποστόλη Κεφαλά. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει πρόταση από τη Νίκη και φαίνεται να το σκέφτεται. Στον Ρήγα θέλουν να κρατήσουν το Κεφαλά, αλλά για καλό και για κακό έχουν ήδη αρχίσει τη διερεύνηση για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις