Επικίνδυνη έξοδος στη Δράμα για ΝΠΣ Βόλος

Εντυπωσιακά άρχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς κάνοντας επίδειξη ισχύος συνέτριψε με 7-0 την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Σήμερα στις 3 μ.μ. στη Δράμα οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τη Δόξα, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, καθώς η Δόξα πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, όμως και οι παίκτες του Χουάν Φεράντο έχουν δείξει, τόσο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, όσο και στα επίσημα, πως διαθέτουν ένα πολύ δυνατό σύνολο.
Η προετοιμασία των «καυνέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που ταξίδεψαν στη Δράμα. Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πίσπας.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο και Χρήστο Πλάκα, επίσης από τη Δυτική Αττική. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής θα είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης από την ΕΠΣ Θράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις