«Ο Ερασιτέχνης θα βοηθήσει να βρεθεί λύση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.»

Τη σύσταση προσωρινής διοίκησης, μέχρις ότου πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, θα επιχειρήσει να πετύχει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως ειπώθηκε στην αποψινή ανοιχτή συγκέντρωση που για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Forum. Ο Ερασιτέχνης θα προσκαλέσει να μετάσχουν στην προσωρινή διοίκηση παλιοί παράγοντες και μέτοχοι της ομάδας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, λύση στο διοικητικό αδιέξοδο δεν μπορούσε να δοθεί.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικόλαος Τσεκούρας, στην τοποθέτησή του τόνισε:
«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη σημερινή μας συγκέντρωση.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι στην αίθουσα αυτή είμαστε στενοχωρημένοι γιατί παρά την προσπάθεια που έγινε η αγαπημένη μας ομάδα δεν κατόρθωσε να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.
Είμαστε, επίσης, βέβαιοι ότι η σημερινή μέρα μπορεί και πρέπει να είναι μια μέρα για ένα νέο ξεκίνημα, γυρίζοντας σελίδα και κοιτώντας μόνο μπροστά.
Σας καλέσαμε εδώ, προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα μας παραδόθηκε από τον πρόεδρο κ. Καραγιάννη η παραίτηση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, και παράλληλα με την ιδιότητα των μετόχων και κατεχόντων το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών η εξουσιοδότηση να διερευνήσουμε τις προθέσεις και τις προτάσεις όσων έχουν τα εχέγγυα και θέλουν να εμπλακούν διοικητικά για να ηγηθούν της προσπάθειας για την βιωσιμότητα και το μέλλον της ομάδος μας.
Η διοίκηση του ερασιτέχνη αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της στιγμής και της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα μας μετά από αυτή την εξέλιξη αλλά δεν έχει ούτε την οικονομική δυνατότητα ούτε την τεχνογνωσία να σηκώσει ένα τόσο μεγάλο φορτίο.
Έχει όμως υποχρέωση να βοηθήσει και θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να βρεθεί γρήγορα λύση. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για όλους μας.
Η στείρα αντιπαράθεση η γκρίνια η εσωστρέφεια και η απόδοση ευθυνών μόνο κακό μπορεί να κάνουν αυτή την χρονική στιγμή.
Εδώ είμαστε γιατί αγαπάμε αυτή την ομάδα και έχουμε μόνο ένα σκοπό το καλό και την πρόοδο του Ολυμπιακό Βόλου.
Γι’ αυτό σας παρακαλώ όλοι μαζί σαν οικογένεια με νηφαλιότητα χωρίς κραυγές και φασαρίες να καταθέσουμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδος.
Στο πρώτο σκέλος που είναι η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή είναι ακέφαλη και πρέπει επειγόντως να γίνουν τα προβλεπόμενα από τον νόμο προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες.
Στο δεύτερο σκέλος που είναι η αναζήτηση επενδυτή η επενδυτών δεν έχει γίνει ακόμη καμία επαφή και δεν υπάρχει προς το παρών κάτι ανακοινώσιμο.
Σας διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι και στις δυο περιπτώσεις το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη σε συνεννόηση με το νομικό του σύμβουλο και αφού ακούσει τις προτάσεις και τις υποδείξεις σας, και δεν παρουσιαστεί άμεσα αξιόπιστη λύση θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία, με μοναδικό σκοπό και στόχο το καλό και την πρόοδο του Ολυμπιακού Βόλου.
Αγαπητοί φίλαθλοι,
Σήμερα οφείλουμε όλοι μας να έχουμε μόνο θετική σκέψη για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου.
Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Γιατί πρέπει όλοι μας να προστατέψουμε την ομάδα που έθρεψε γενιές Βολιωτών όλα αυτά τα χρόνια και διαφήμισε το ποδόσφαιρο και την πόλη του Βόλου σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη σε πείσμα όλων αυτών που εντός και εκτός της πόλης μας, επιβουλεύονται τη διάλυσή της και το κακό της.
Γιατί για όλους εμάς ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι η οικογένεια μας είναι η ζωή μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις