Τραυματίας ο Σάββας στον Ολυμπιακό

Η αλλαγή του Σάκη Σάββα στο ντέρμπι με τη Νίκη ήταν αναγκαστική, καθώς ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και αντικαταστάθηκε στο 64’ από τον Ζγκούρι. Θυμίζουμε, πως ο Σάββας δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με την Στυλίδα, την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, χωρίς ωστόσο να είναι σοβαρό.
Όσον αφορά το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο παίκτης, αυτό θα φανεί μετά την μαγνητική που θα κάνει ο Σάββας. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Πανθεσσαλικό, ενώ εκφράζονται φόβοι πως θα χάσει κι άλλα παιχνίδια.
Όσον αφορά το Κυριακάτικο παιχνίδι, θα απουσιάσει εκ νέου ο Βασίλης Σαχινίδης (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας), με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Οι “ερυθρόλευκοι” την Τρίτη είχαν ρεπό και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αερινού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις