Με τα γνωστά προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στη Νίκη

Τρία σημαντικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ένα για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ και δύο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και τα τρία αποτελούν πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους», όπως τόνισε και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, μετά τη νίκη με 5-0 επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.
Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί (τυπικά γηπεδούχος) τη Νίκη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, σ’ ένα ματς όπου θα υπάρξει νικητής, έστω κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες να παίξουν παράταση ή να χτυπήσουν πέναλτι.
Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Αστέρα στην Ιτέα, ενώ θα ακολουθήσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο.
Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σ’ εκείνο που έχουν αποκλειστικά το μυαλό τους είναι το αυριανό με τη Νίκη.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν το μεσημέρι ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τη Νίκη, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασίλη Σαχινίδη, Σάκη Σάββα και Αντώνη Ζγκούρι. Όλοι τους ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τους δύο πρώτους να χάνουν και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Ιτέα. Όσον αφορά τον Ζγκούρι, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Κυριακάτικο ματς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις