Χωρίς Γιακουμή ο Ολυμπιακός στην Ιτέα

Ο τραυματισμός του Αστέριου Γιακουμή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη θα του στερήσει τη συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Ιτέα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέστη θλάση α’ βαθμού και θα μείνει μία εβδομάδα εκτός. Υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία και πιθανότατα θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων.

Από εκεί και πέρα ο Αντώνης Ζγκούρι δηλώνει έτοιμος (γυμνάστηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα) και θα συμπεριληφθεί, εκτός απρόοπτου, στην αποστολή.

Οι παίκτες που θα μείνουν σίγουρα εκτός είναι ο Βασίλης Σαχινίδης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σε μία εβδομάδα πιστεύεται πως θα είναι έτοιμος) και ο Σάκης Σάββας, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες  (υποφέρει από οστικό οίδημα).

Στη χθεσινή προπόνηση ο Περικλής Αμανατίδης δοκίμασε το σχήμα και την τακτική που θα εφαρμόσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι.

Η αποστολή μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα για την Ιτέα (θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής), καθώς στον Ολυμπιακό κρίνουν πως η ομάδα θα πρέπει να είναι ξεκούραστη αύριο, αποφεύγοντας να ταξιδέψει αυθημερόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις