Κούτσης: Υπογραμμίζουμε… τα λάθη και συνεχίζουμε

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, δήλωσε ο Γιώργος Κούτσης μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου επισήμανε τα «νεκρά» διαστήματα της ομάδας του και τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι παίκτες του να δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε το Γιώργος Κούτσης στον Φωκικό από την τεχνική ηγεσία του οποίου έχει περάσει με ευχάριστες αναμνήσεις.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν, θα ήθελα να αρχίσω με μία ευχή, να επιτευχθούν οι στόχοι του Φωκικού. Είναι μία ομάδα ιστορική, έχω περάσει από εκεί, έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές, έχω κάνει πολύ δυνατές φιλίες στην πόλη της Άμφισσας, οι οποίες παραμένουν ακόμα και σήμερα. Κι έτσι από καρδιάς πραγματικά εύχομαι να επιτευχθεί ο στόχος που έχουν θέσει εκεί οι άνθρωποι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω πως μπήκαμε από την αρχή, επιβάλλοντας τον ρυθμό μας. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Πράγματι, σε δύο περιπτώσεις κινδυνεύσαμε να δεχτούμε δύο γκολ, πράγμα ανεπίτρεπτο για εμάς. Παρ’ όλα αυτά, αντιδράσαμε πολύ γρήγορα, διορθώσαμε τα όποια τακτικά λάθη κι επανήλθαμε έτσι όπως έπρεπε από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το έχω ξαναπεί πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει και να πιστεύει ότι θα πάρει κάποιο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο νομίζω ότι μπήκαμε κάπως νωθρά. Δε ξέρω πώς το πήραν τα παιδιά, ίσως ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, δε ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά μετά από 15 λεπτά ανακάμψαμε, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να αντεπιτεθούμε, πετύχαμε τρία γκολ, είχαμε κάποιες ευκαιρίες ακόμα που δεν τις αξιοποιήσαμε, ωστόσο, όμως, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε, υπογραμμίζουμε τα λάθη που έγιναν κι ελπίζω να μην τα ξαναδώ στη συνέχεια, στα εναπομείναντα παιχνίδια”.

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού:

“Με τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν αυτές τις δύο μέρες και με την πραγματοποίηση ενός παιχνιδιού, σίγουρα το γήπεδο, με την πάροδο του χρόνου, γίνεται πιο δύσβατο, πιο δύσκολο. Σίγουρα δεν ευνοεί μία ποιοτική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, εκτιμώ ότι προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα. Δεν μπορώ να πω ότι το γήπεδο ήταν εμπόδιο για την απόδοσή μας. Σίγουρα, όπως το αφήσαμε στο τέλος του παιχνιδιού, χρειάζεται προσοχή, συντήρηση από εμάς. Θα βοηθήσουμε, δεν το συζητώ. Θα το προστατέψουμε γιατί για εμάς είναι ένα εργαλείο χρήσιμο, για να βγάλουμε την ποιότητά μας, τις δυνατότητές μας και, ταυτόχρονα, και την ικανότητά μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις