Στα Τρίκαλα δοκιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο ΝΠΣ Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων.

Αυτή είναι η τρίτη φετινή έξοδος για τον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος μετρά μία νίκη στα Χανιά επί του ΑΟΧ Κισσαμικού με 2-1, με τους «κυανέρυθρους» να δηλώνουν έτοιμοι για το θεσσαλικό ντέρμπι.

Ο Χουάν Φεράντο δεν θα έχει διαθέσιμο τον Άλμπερτ Ρούσσο, ο οποίος έχει υποστεί διάταση. Ο νεαρός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θυμίζουμε πως δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή της για την σημερινή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας

Ο ΑΟ Τρίκαλα προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες (από Εργοτέλη και Σπάρτη), δίχως μάλιστα να πετύχει γκολ (συνολικά τέρματα 5-0), ενώ στην έδρα του έχει να επιδείξει μία νίκη (τη μοναδική μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα) επί του ΑΟΧ Κισσαμικού με 2-0, ενώ ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Δόξα Δράμας με 2-3.

*Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, με βοηθούς τους Θανάση Μπουρτζοβίτη και Νικόλαο Τριαντάφυλλο από την ΕΠΣ Κορίνθου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητής ο Περίανδρος Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις