Πρώτη… κι “επική”, η νίκη του Πρωτεσιλάου επί της Δήμητρας

Στη δύναμη και το πάθος πήγε η αναμέτρηση μεταξύ Πρωτεσιλάου και Δήμητρας,  με τους γηπεδούχους να επικρατούν 4-3, κάνοντας την πρώτη τους νίκη και μάλιστα ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αν αναλογιστεί κάποιος ότι αυτή έγινε επί της πρωτοπόρου ομάδας στη βαθμολογία κι ενώ οι γηπεδούχοι μετρούσαν μόλις ένα πόντο και συνολικά δυο τέρματα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης επετεύχθησαν δύο γκολ, με τη Δήμητρα να ισοφαρίζει στο 93’ και τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη, που απέδειξαν πως την ήθελαν πάρα πολύ, στο 94’.

Στην απουσία παικτών και συγκέντρωσης, απέδωσαν το άτυχο αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, που ωστόσο παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόσωπα του αγώνα ο προπονητής της Δήμητρας, Μιχάλης Ανδρωνάς και ο ποδοσφαιριστής Θανάσης Παπαδόπουλος, που αμφότεροι πέρασαν για πολλά χρόνια από τον Πρωτεσίλαο με μεγάλη προσφορά, ωστόσο στην εν λόγω αναμέτρηση, συγκέντρωσαν τα “πυρά” κάποιων φιλάθλων…

Με  γκολ στο 14΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, σε κεφαλιά του Κ. Κόρκου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, για να έχουμε προβάδισμα δυο γκολ για τους γηπεδούχους (48’), με σουτ εκτός περιοχής του Α. Λάμπου, που έκανε το 2-0.
Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, από σέντρα του Ξηροκώστα και κεφαλιά του Βούλγαρη.

Με το γκολ του Θ. Κόρκου (71’) εκ νέου προβάδισμα δυο τερμάτων στον Πρωτεσίλαο που προηγήθηκε με 3-1, για να έχουμε στο 74’ τον Βούλγαρη να σεντράρει και τον Ξηροκώστα να κάνει το 3-2, σε μια αλλαγή ρόλων μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών, σε σχέση με το προηγούμενο γκολ που πέτυχε η Δήμητρα.

Το 3-3 έγινε στις καθυστερήσεις (93’) με κεφαλιά του Παπαδόπουλου από σέντρα του Νικηφοράκη, για να περάσει η νίκη εκ νέου στους γηπεδούχους, με το γκολ που σημείωσε ο Σιαμανίκος επίσης με κεφαλιά.

Ο σκόρερ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς έβγαλε την μπλούζα του, πανηγυρίζοντας έξαλα την πρώτη νίκη της ομάδας του.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ι. Λάμπος, Β. Χασιώτης, Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Ακριβούσης (85′ Μαρμαρινός), Κ. Κόρκος, Σούδης, Θ. Κόρκος, Απ. Λάμπος, Κοπάνας.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Γαλατσίδας (53′ Φούκης), Νικηφοράκης, Κυριάκος, Βέργας (65′ Ξηροκώστας), Θωμαΐδης, Κρανάς, Χονδρογιάννης (53′ Κακλιάς), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αραπίτσας.

*Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Αχιλλείου Χρήστο Παναγιώτου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις