Φεράντο: Το σκορ είναι καθαρό… είχαμε τον έλεγχο

Χαμηλοί τόνοι μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στα Τρίκαλα από τον τεχνικό του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο. Τι είπε ο Σοφοκλής Βουλόγκας.
Ο Σοφοκλής Βουλόγκας μίλησε από πλευράς Α.Ο. Τρίκαλα μετά τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλοε: «Ήταν ένας αγώνας δύσκολος όπου για ακόμη φορά δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κλειστά ώστε να κρατήσουμε το μηδέν και με κάποιες αντεπιθέσεις να κλέψουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, δεχτήκαμε και το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Θα προσπαθήσουμε με την συμβολή του νέου μας προπονητή να δουλέψουμε καλύτερα και υποσχόμαστε να φανούμε πιο δυνατοί ώστε να πάρουμε αποτελέσματα γιατί η θέση μας είναι πλασματική στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον Βόλο και σε εμάς υπομονή»

Φεράντο: Το σκορ είναι καθαρό…
O τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο δήλωσε: «To σκορ είναι καθαρό. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή στο αμυντικό πρέσινγκ. Τα Τρίκαλα άλλαξαν σύστημα αλλά και παίκτες αλλά δεν δημιούργησαν καθαρές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι για τους τρεις πόντους σε ένα δύσκολο τερέν και απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σκεπτόμαστε το μέλλον και το παιχνίδι στην Σπάρτη. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν στα Τρίκαλα».
Πηγή: Trrikalasportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις