Γ. Ακτσιαλής: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στον Ρήγα

Η Ακρόπολη έκανε εντυπωσιακή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, κερδίζοντας τα τέσσερα πρώτα της παιχνίδια. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες που την έριξαν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την έστειλαν στην 8η θέση.

Σήμερα θα επιδιώξει να βάλει… φρένο στον κατήφορο, αλλά αυτό δεν θα είναι απλή υπόθεση. Μάλιστα, θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες μια και οι Αντωνίου και Κατής αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι Σεσκλιώτες αναγνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο με τον τεχνικό τους Γιάννη Ακτσιαλή να δηλώνει στην εφημερίδα “Θεσσαλία”: «Προερχόμαστε από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που μας έφεραν λίγο πίσω στη βαθμολογία και μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο. Θεωρώ ότι οι αντίπαλοι είναι το φαβορί μια και άλλαξαν προπονητή και είναι λογικό οι παίκτες να θέλουν να δείξουν κάποια πράγματα.

Όμως εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Μπορεί να έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις