Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 9ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας,  εκεί όπου οι διώκτες της πρωτοπόρου Δάφνης εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το ότι η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έκανε το ρεπό της και μείωσαν την διαφορά στους τρεις πόντους, αφού όλοι έκαναν νίκες.

Αρχικά η Αγχίαλος με επιβλητική εμφάνιση επικράτησε 5-2 του Πανιωνίου που ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου όμως έμεινε πολύ πίσω και ο Ιάσων πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Παγασητικού με 1-2.

Η Μακρινίτσα που ακολουθεί αμέσως μετά δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-0 του Άνθιμου Γαζή στο πηλιορείτικο ντέρμπι, ενώ και ο Τοξότης ξέσπασε στον ουραγό Πηλέα με 5-0. Η Αθλητική Ένωση 2002 απομακρύνθηκε από την κορυφή αφού έφερε ισόπαλο 1-1 με τον Ελευθεριακό, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος στο ντέρμπι των ουραγών ο Αστέρας Ριζομύλου επικράτησε με 3-0 των Μικροθηβών και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα…

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Αγχίαλος- Πανιώνιος 5-2
Μακρινίτσα- Άνθιμος Γαζής 4-0
Παγασητικός- Ιάσων 1-2
Αστέρας- Μικροθήβες 3-0
ΑΕ 2002- Ελευθεριακός 1-1
Τοξότης- Πηλέας
Ρεπό: Δάφνη

 

Η Βαθμολογία

* Το ρεπό τους έχουν κάνει Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Άνθ. Γαζής, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002, Τοξότης, Δάφνη
**Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ τιμώρησε τον Αστέρα Ριζομύλου με αφαίρεση ενός βαθμού για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιάσονα Α.Μ.
***Αγώνα λιγότερο έχουν  ΦΘ Αγχίαλος, Ιάσων

Η επόμενη- 10η αγωνιστική
Μακρινίτσα- ΦΘ Αγχιάλου
Πανιώνιος- Παγασητικός
Άνθ. Γαζής- Αστέρας Ριζ.
Μικροθήβες- ΑΕ 2002
Δάφνη- Πηλέας
Ελευθεριακός- Τοξότης
Ρεπό: Ιάσων Αλ. Μεριάς

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις