Σούλης Παπαδόπουλος: «Πρώτο φαβορί για άνοδο ο Βόλος»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για την επιστροφή του Άρη στη Super League, την αγωνιστική του εικόνα, τις πιθανότητες του Ηρακλή να πάρει την άνοδο, ενώ έχρισε ως φαβορί γι’ αυτή τον ΝΠΣ Βόλο.

 Αναλυτικά:

 Για την εικόνα του Άρη: «Ο Άρης σίγουρα τα πάει πολύ καλά έως τώρα. Όσο μεγάλη ομάδα κι αν είσαι, όταν λείπεις τέσσερα χρόνια από τη Super League είναι λογικό να είσαι επηρεασμένος. Βέβαια από την άλλη, θα μπορούσε να τα έχει πάει ακόμα καλύτερα αν δεν είχε χάσει ορισμένα παιχνίδια στις λεπτομέρειες».

Την αναποτελεσματικότητα του Άρη στα ντέρμπι: «Είναι γεγονός πως σε κάποια ντέρμπι έχασε βαθμούς στις καθυστερήσεις. Αν ήταν λίγο τυχερός θα μπορούσε να μην είχε κάνει το πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ή να είχε σκοράρει στο δικό του πέναλτι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όταν λείπεις τόσα χρόνια από την Super League είναι λογικό να θες να κερδίσεις τα ντέρμπι και αυτό μπορεί να σου φέρει άγχος. Όπως και να έχει πιστεύω ότι ο Αρης θα καταφέρει να πετύχει το στόχο του να βγει στην Ευρώπη».

Αν είναι εφικτός ο στόχος της Ευρώπης: «Σίγουρα οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν καλύτερα, αλλά για μένα ο πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα με σταθερές διοικητικές και οικονομικές βάσεις».

Αν ο Ηρακλής μπορεί να παλέψει για την πρώτη θέση στη Football League: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς, αλλά οι ομάδες που θεωρούνταν φαβορί για την άνοδο πιστεύω ότι πληρώσανε την τετράμηνη απραξία του καλοκαιριού. Από την άλλη υπάρχουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα όπως ήταν ο Αήττητος Σπάτων που είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν το Πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής έχει μείνει πίσω, όμως διαθέτει τόσο το όνομα όσο και την ποιότητα για να βρεθεί μέσα στην πρώτη δυάδα του Πρωταθλήματος».

Τον Απόλλων Λάρισας: «Μακάρι να μπορέσει να αντέξει μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω εφικτό».

Τον ανταγωνισμό στην κορυφή: «Πιστεύω πως πρώτο φαβορί είναι ο Βόλος. Έχω δει αρκετά παιχνίδια του και μπορώ να πω πως παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει κάποια παιχνίδια στις καθυστερήσεις. Την άνοδο μπορούν να τη διεκδικήσουν επίσης ο Ηρακλής, ο Εργοτέλης, η Δόξα Δράμας και ίσως ο Πλατανιάς. Το Πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα. Για κάποιες ομάδες είναι προτιμότερο να αγωνίζονται στη Γ Εθνική παρά στη Football League».

Την αναδιάρθρωση: «Αυτή θα είναι η μόνη λύση για της ομάδες. Μετά δε θα υπάρχει καμία δικαιολογία για τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις