Κούγιας: «Σιχαίνομαι τέτοιους παλιανθρώπους, τον έναν τον ξέρουμε»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ενώ ταυτόχρονα στο επίκεντρο βρίσκονται ορισμένα σχόλια που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο facebook.

Mάλιστα σήμερα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως η φοιτήτρια είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε επίσης ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια». Ακόμη, συμπλήρωσε πως: «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες».

Ο Αλέξης Κούγιας σήμερα αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε στο facebook ένα πρόσωπο από τη Ρόδο αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει την ταυτότητά του, αλλά και ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

«Σιχαίνομαι τέτοιους παλιανθρώπους» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στα σχόλια που γίνονται. Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί είπε: «Τον έναν τον ξέρουμε. Είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Έγραψε χυδαιότητα. Έκανε προσβολή της μνήμης της φοιτήτριας. Συκοφαντεί και την οικογένεια. Τα άλλα προφίλ είναι από άλλα μέρη της Ελλάδας».

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που πλέον έχει διαγράψει τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να έγραψε το εξής σχόλιο: «Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος».

Πηγή: newsbeast.gr