Με 30 ποδοσφαιριστές η Νίκη στα 3-5 Πηγάδια

Τριάντα ποδοσφαιριστές μετέχουν στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα για τα 3-5 Πηγάδια, όπου η Νίκη θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Στο Βόλο παρέμειναν οι Ευθυμίου και Γκάμπας καθώς ακολουθούν θεραπευτική αγωγή λόγω τραυματισμού. Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει και ο Γιάννης Βέργος ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” στην περιοχή 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπως αυτοί επελέγησαν από το Τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Σταυράκης, Γρηγοριάδης, Ράπτης, Πασκούλεφ, Παπαδόπουλος, Λάμπρου, Μπλούχος, Ναουμίδης, Κανταρτζής, Αναστασίου, Αντζούρης, Κεμάλι, Γεωργιάδης, Μέτσε, Αποστολίδης, Γιουβανέλης, Κόλα, Τσιανάκας, Δημουλάς, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκλαβίνης, Ταουσιάνης, Μπαλαράμπε, Κανελλόπουλος, Κολλάρντ, Γκίκας, Αζίζ, Κρεββατάς και Αλεξανδρής.

* Οι ποδοσφαιριστές Ευθυμίου και Γκάμπας θα παραμείνουν στον Βόλο για να ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή, λόγω τραυματισμού.

** O ποδοσφαιριστής Γιάννης Βέργος θα απουσιάσει, επειδή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία (βασική εκπαίδευση).”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις