Συνέχεια στο NIKHφόρο σερί με Οικονόμο (pregame)

Το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο θα επιδιώξει να κατακτήσει η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι με τον Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο τους θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, επιδιώκοντας παράλληλα να προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα ανάλογο των δυνατοτήτων τους. Αρνητικός παράγοντας η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Πανθεσσαλικού που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο εντός έδρας για τη Νίκη Βόλου, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές και αναμένεται ο κόσμος της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, καθώς και ο καιρός είναι σύμμαχος.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς τόσο ο Φάμπιο Ταβάρες όσο και ο Χρήστος Τζιώρας πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο πρώτος προέρχεται από υποτροπή στη θλάση στον δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ένα τράβηγμα στην προπόνηση της Τρίτης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές έλαβαν κανονικά μέρος στις προπονήσεις από την Τετάρτη και μετά, οπότε τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι «19» του Ράτκο Ντόστανιτς

19 ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Ράτκο Ντόστανιτς στην αποστολή για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Αυτοί είναι οι εξής: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης,  Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Κρίστοφερ Μακένγκο, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Νίκος Παπαδήμας, Σταύρος Βουρδάκης.

Αήττητος εκτός έδρας ο Οικονόμος

Επτά αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μετά και την εντός έδρας ισοπαλία, κόντρα στην Στυλίδα, την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «πράσινοι» έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 14 Οκτωβρίου (3η αγωνιστική) όταν και κέρδισαν στην έδρα τους τον Φωκικό με σκορ 2-1. Αξιοσημείωτο για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα είναι το γεγονός πως ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, σε τέσσερις εξόδους του.

Μελτζανίδης από τον …Παλαμά

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ. Βοηθοί θα είναι οι Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ο Μελτζανίδης έχει «σφυρίξει» φέτος άλλο ένα παιχνίδι της Νίκης, αυτό με τον ΑΟ Σελλάνων εκτός έδρας στις 14/10 στο οποίο οι «κυανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.  Ο ρέφερι από την Ημαθία ήταν ανεκτικός στις καθυστερήσεις των παικτών του ΑΟ Σελλάνων ενώ με τις συχνές διακοπές δεν επέτρεψε να βρει ρυθμό, κυρίως, η Νίκη που ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την αγωνιστική περίοδο 2013-14 βρίσκεται στους πίνακες διαιτητών, ενώ πρόπερσι διηύθυνε και δύο παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ. Συνολικά έχει «σφυρίξει» σε 46 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών και κυπέλλου.

Τα εισιτήρια

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Οικονόμος Τσαριτσάνης για την 11η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής  2018-2019, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Θέσεις VIP: 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Γυναίκες: 5€

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)
– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας  των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 09/12/2018.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλoς καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις