Μεγάλη νίκη του Κενταύρου Αγριάς, 26-25 επί του Πανιωνίου

Μια σημαντική και πολύτιμη νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου Γ. Σ.Σ. Επιβλήθηκε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής Χάντμπολ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με σκορ 26 – 25, το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και κατέκτησε τους πολύτιμους δύο βαθμούς. Ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι σε όλη του διάρκεια, με την Μαγνησιώτικη ομάδα να παίρνει στο τέλος την νίκη.
Οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικό και γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με το προβάδισμα στο σκορ να εναλλάσσεται και τις δύο ομάδες να αποδίδουν γρήγορο και αποτελεσματικό Χάντμπολ. Στα μισά του ημιχρόνου η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε προβάδισμα στο σκορ (8 – 10) εκμεταλλευόμενη και τα λάθη απειρίας της ομάδας του Κενταύρου. Οι παίκτες του Κενταύρου κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο να ισορροπήσουν το παιχνίδι με πιο αποτελεσματική άμυνα από τη μεριά τους και να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων (14 – 12) στα αποδυτήρια, με την λήξη του ημιχρόνου.
Με τον αέρα των δύο τερμάτων διαφοράς οι αθλητές του Μαγνησιώτικης ομάδας μπήκαν πιο ψυχωμένοι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αποδίδοντας ωραίο και αποτελεσματικό Χάντμπολ και κατάφεραν να διευρύνουν την διαφορά, η οποία 12 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού,  έγινε η μεγαλύτερη για την ομάδα της Αγριάς (24 – 19).  Όμως οι παίκτες του Πανιωνίου, που παρουσίασαν ένα αρκετά δυνατό σύνολο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη στην επίθεση της ομάδας του Κενταύρου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μείωσε σε 25 – 23, έξι λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.
Ο αγώνας στα τελευταία λεπτά έγινε δραματικός, με τον Κένταυρο Αγριάς να μην καταφέρνει στη τελευταία του επίθεση να σκοράρει και τον Πανιώνιο να κάνει στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα επίθεση με στόχο την ισοφάριση. Το τελευταίο σουτ που επιχείρησε παίκτης του Πανιωνίου, αποκρούσθηκε με υπερπροσπάθεια από τον τερματοφύλακα του Κενταύρου, Γρηγόρη Γκαμώτσο, και έτσι ο Κένταυρος Αγριάς κράτησε μια πολύτιμη και σημαντική νίκη επί μίας αξιόμαχης ομάδας.
Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2 – 3, 7 – 5, 8 – 7, 8 – 10. 10 – 11, 14 – 12 (ημχ.)
17 – 14, 19 – 16, 22 – 18, 24 – 21, 26 – 24, 26 – 25
Δίλεπτες: 5 – 3,   Πέναλτι: 2/4 – 2/2

Κένταυρος Αγριάς: Κρατήρας, Μακρής (3), Δρενοβιάδης (1), Μηλιόρδος, Κισκήρας, Αρβανιτίδης (5), Λαγδός (1), Ροδοβίτης. Καρανάσιος (10), Χαλκιάς, Γκαμώτσος, Χιώτης (2), Κρανιώτης (3), Χούστης (1), Καποτάς, Σαμαράς.

Πανιώνιος Γ. Σ.Σ.: Ρεπούλιας, Κυριακίδης (2), Κοντάκος (4), Κοντός (8). Μιχελάκος, Δριμαλάς (3), Μωραίτης (2), Μπαξεβανίδης (2), Τζάνος, Πολίτης (4).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις