Η κορυφή απαιτεί ΝΙΚΗ στην Καλαμπάκα (pregame)

Να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, βγάζοντας εις πέρας μία από τις δυσκολότερες αποστολές του φετινού πρωταθλήματος, επιθυμούν άπαντες στη Νίκη Βόλου, η οποία φιλοξενείται από τον Αθλητικό Σύλλογο Μετεώρων το μεσημέρι της Κυριακής (16/12, 15:00), στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς επιθυμεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, προκειμένου να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στον βραχυπρόθεσμο αγωνιστικό στόχο της, την ανάδειξή της σε “πρωταθλήτρια χειμώνα”, κάτι το οποίο θα γεμίσει αισιοδοξία τις τάξεις του κυανόλευκου συλλόγου. Απέναντί της θα βρεθούν τα Μετέωρα, ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, χάρη κυρίως στην έδρα της, καθώς στο γήπεδο της Καλαμπάκας δεν έχει ηττηθεί φέτος, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Πρόκειται για ένα νεανικό σύνολο, με ορισμένες «πινελιές» εμπειρίας στο ρόστερ του, με το πάθος για διάκριση και την προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο να έχουν δώσει σε αυτούς τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μία άνετη παραμονή στην κατηγορία. Προπονητής τους είναι ο Γιώργος Βακουφτσής, ο οποίος σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της Νίκης, τη σεζόν 2010-11.

Στα αγωνιστικά, οι κυανόλευκοι είναι “πάνοπλοι”, καθώς ακόμα κι ο Κρις Μακένγκο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και θα ταξιδέψει κανονικά στην Καλαμπάκα. Συγκεκριμένα, η κυανόλευκη αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής είναι η εξής: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Κρίστοφερ Μακένγκο, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Νίκος Παπαδήμας, Σταύρος Βουρδάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο  Δημήτρης Καραντώνης, αξιολογημένος ρέφερι Β’ Εθνικής από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Θανάση Παπαδάκη και Γιώργο Χριστοδούλου, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκανιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις