Με Ρήγα στο Βελεστίνο σήμερα ο Ολυμπιακός Β. για το Κύπελλο ΕΠΣΘ (pregame)

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ διεξάγεται σήμερα Σάββατο στις 2 μ.μ. στο στάδιο του Βελεστίνου, με τον Ρήγα Φεραίο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο αγώνας είναι «νοκ άουτ» με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα προηγούμενα χρόνια θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για αμφίρροπο ματς, λόγω της καλής παράδοσης που έχει ο Ρήγας απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν ισχύει για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Πρόκειται για αμιγώς επαγγελματική ομάδα που προπορεύεται στη Γ’ Εθνική. Διατηρεί το αήττητο και έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Φυσικά, για λόγους γοήτρου θέλει και το Κύπελλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Όσο για τον Ρήγα Φεραίο, παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στις διοργανώσεις της ΕΠΣΘ. Φέτος ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική, αλλά κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μία πιθανή παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου. Πάντως, οι Βελεστινιώτες αναγνωρίζουν ότι θα πρέπει να κάνουν μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση για να ξεπεράσουν το εμπόδιο μίας ομάδας με την αξία του Ολυμπιακού Βόλου.

Να σημειωθεί ότι όποιος περάσει στον τελικό, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στον Αίαντα Σούρπης και τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, στον Ρήγα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τσιαντή για προσωπικούς λόγους, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι σίγουρα οι: Παπαγιάννης, Κουρίτας, Γούτσιος, Γεωργατζής, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Μπομπότης, Τ. Αλεξίου, Γ. Αλεξίου, Νασιακόπουλος, Αραμπατζής, Σουγκάρης, Μπόλκας, Πάσχος, Σέττος, Ζηρδέλης, Γάρος, Τανός.

Στον Ολυμπιακό δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ωστόσο, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο Σάββας παραμένει τραυματίας, ενώ οι Σερτζίνιο και Ναζίμ πήραν μία επιπλέον ημέρα άδειας, προκειμένου να ταξιδέψουν σε Πορτογαλία και Νιγηρία αντίστοιχα.

Στο Βελεστίνο θα μεταβεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Παπουτσογιαννόπουλος, αλλά επειδή προέρχεται από τραυματισμό, μάλλον θα μείνει εκτός 18άδας. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Πορής, Σκοπελίτης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Λεάντρο, Οικονομόπουλος, Πατσής, Νόνης, Κόλα, Ρόκας, Ευθυμιάδης, Καναβός, Λώττας, Καμπλιώνης, Ζγκούρι, Σαχινίδης, Φλίγκος.

«Σφυρίζει» ο Νικόπουλος
Από την ΤΕΔ./ΕΠΣΘ ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό ημιτελικό ο κ. Νικόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Π. Σακκάς και Δ. Σακκάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις