Ποδαρικό με “τεσσάρα”… για Αίαντα στους Μυρμηδόνες

Από εκεί που άφησε το 2018… έπιασε το 2019 ο Αίας, που έκανε ποδαρικό με νίκη μακριά από την έδρα του, επικρατώντας στον Πλάτανο επί των Μυρμηδόνων με 4-0. Εκρηκτικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν 0-3, πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα.

Γι’ ακόμη μια αναμέτρηση, οι γνωστοί “δράστες” ξαναχτύπησαν, αφού Γιάννης Αραπίτσας και Θανάσης Κατσαβριάς είχαν συμμετοχή σε όλα τα γκολ, είτε  “σερβίροντας”, είτε σκοράροντας.

Στο 13ο λεπτό, ο Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι και ο Θ. Κατσαβριάς εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με το 0-2 να γίνεται στο 16’ από τον Αραπίτσα που αξιοποίησε την ασιστ του Χειλά. Στο 26’ ο Κατσαβριάς δέχτηκε τη μπάλα από τον Αραπίτσα κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο β’ μέρος (65΄) με τον Αραπιτσα να σκοράρει γι ακόμη μια φορά, από την πάσα που του έκανε ο Θ. Κατσαβριάς, με τους δυο παίκτες να αλλάζουν ρόλους.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς(70’ Τσαλιαγκός), Κωτούλας (45’ Κατσαβριάς), Καραπτσιάς (45’ Μπίνας), Κουφάκης, Βούλγαρης, Αράπης, Μπούρχας, Ακριβός,, Μακρής (60’ Ναούμ), Φαράντος
ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος(62’ Ξηροκώστας), Πλαβός, Μιχόπουλος, Χρηστέλλος, Νικογιάννης( 53’Χουλιάρας), Μπιρτσάι(75’ Κωστούλας), Χειλάς  (68’ Κ. Κατσαβριάς), Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις