Στη Λάρισα με Απόλλωνα δοκιμάζεται σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος

Το ντέρμπι κορυφής στη Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και στον ΝΠΣ Βόλος, το οποίο διεξάγεται σήμερα Σάββατο Ι(19/1) στις 15.00  στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα και να κάνουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Οι «κυανέρυθροι» πέρα από τη πρώτη θέση που κατέχουν στο βαθμολογικό πίνακα, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 28 γκολ, καθώς και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με έξι γκολ παθητικό. Από την πλευρά του ο Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με την Κέρκυρα), έχοντας επτά νίκες στο ενεργητικό του, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η μία από τον ΑΟΧ Κισσαμικό στη Φιλιππούπολη.
Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στέργιου Δημόπουλου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό παιχνίδι. Επίσης, τραυματίας είναι ο Άλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.
Ο Χουάν Φεράντο θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Ανδρικόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρίκι, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία
Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης και Νίκο Κωτούλα από την ΕΠΣ Κιλκίς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Δραγούσης από το Κιλκίς, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις