Πάνοπλος ο Απόλλων Λάρισας κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος δηλώνει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος σήμερα στις 15.00 υποδέχεται τους «κυανέρυθρους» στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Μαρσέλο Τροΐζι ανακοίνωσε την αποστολή του παιχνιδιού. Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, ο Απόλλων Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό του και να βοηθήσουν ηθικά τους παίκτες να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Προβλήματα δεν υπάρχουν στο λαρισινό στρατόπεδο, τουναντίον επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο αρχηγός Κώστας Χατζής που δεν αγωνίσθηκε λόγω καρτών στο Ηράκλειο, με τον Εργοτέλη.
Χωρίς να παραγνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, οι παίκτες του Απόλλωνα θέλουν να τα δώσουν όλα και να ξεκινήσουν νικηφόρα το 2019 και στο γήπεδό τους.
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Μαντζάρης (Τ), Κουτογλίδης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Ζαΐμι και Καμπέρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις