Πράττος: Να ξυπνήσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Β.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Πράττος, μίλησε στον ΣΠΟΡ-FM 89.5 για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος στην ομάδα και κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο, στηρίζοντας τον σύλλογο και τη διοίκηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πράττου:…

«Αρχίζει μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά και εύχομαι και ελπίζω ότι ο Ολυμπιακός στο τέλος θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος με την προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μαζί, με την στήριξη του κόσμου, που τον θέλουμε δίπλα μας, θα αποκαταστήσουμε την αδικία που υπέστη ο Ολυμπιακός το 2011.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ένας «κοιμώμενος γίγαντας». Εμείς, ως διοίκηση βάζουμε στόχο να τον ξυπνήσουμε και να τον φέρουμε και πάλι στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι πικραμένοι, καθώς είδαν τον Ολυμπιακό τρεις χρονιές να φτάνει στη βρύση και να μην πίνει νερό. Στην τέταρτη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα, είμαστε αισιόδοξοι πως θα επιτευχθεί η άνοδος.
Ο κόσμος είναι αυτός που θα γιγαντώσει την ομάδα και τον θέλουμε πρωταγωνιστή στο γήπεδο. Είναι λίγο επιφυλακτικός, περιμένει να δει τι μεταγραφές θα γίνουν… Αυτό που έχω να πω, είναι πως τις ομάδες δεν τις φτιάχνουν τα ονόματα. Οι ομάδες που διαθέτουν παίκτες που έχουν διάθεση, χημεία μεταξύ τους και αγωνίζονται με πάθος, πετυχαίνουν το στόχο τους. Ας μην ξεχνάμε, πως το 2009 τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν τον γνώριζε κανείς και την επόμενη χρονιά όλοι παραμιλούσαν για εκείνη την ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε και φέτος. Να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός ένα φοβερό σύνολο, έχοντας ένα πολύ καλό προπονητή τον κ. Χαραλαμπίδη».
Ο κ. Πράττος αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν: «Θα αποκτηθούν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και αυτή την ομάδα δεν θα είναι εύκολο να την σταματήσουν οι αντίπαλοί της στο πρωτάθλημα. Αν στην πορεία της προετοιμασίας ο κ. Χαραλαμπίδης διαπιστώσει ότι υπάρχουν κενά στην ομάδα, θα φροντίσουμε να τα καλύψουμε, έτσι ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανίσχυρος».
Για τα εισιτήρια διαρκείας και την τιμή των 120 ευρώ που έχει ορίσει η διοίκηση: «Λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι, αποφασίσαμε να ορίσουμε στα 120 ευρώ την τιμή των εισιτηρίων διαρκείας, γενική είσοδος, εκτός από αυτά των επισήμων. Θέλουμε ο κόσμος του Ολυμπιακού να γεμίσει το γήπεδο και γι’ αυτό ακολουθούμε αυτή την πολιτική. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να παρακινήσουν ο ένας τον άλλο για να έρθει στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα έχει αντίπαλο στην κατηγορία και είναι ευκαιρία φέτος η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ».
Για την στήριξη που παρέχουν στη διοίκηση οι Βολιώτες επιχειρηματίες: «Αν δεν υπήρχε η οικονομική στήριξη από Βολιώτες επιχειρηματίες, δεν θα μπορούσε η διοίκηση να προχωρήσει. Ζητήσαμε τη βοήθεια πολλών επιχειρηματιών και αυτή τη στιγμή είναι περίπου 27 άτομα που στηρίζουν το εγχείρημα. Πιστεύω, πως ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί και θα έρθουν κοντά μας κι άλλοι επιχειρηματίες.
Βλέπω, ότι τη νέα προσπάθεια που κάνουμε στον Ολυμπιακό την αγκαλιάζει η πόλη του Βόλου και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, υπάρχει διάθεση. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους, πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».
Απομαγνητοφώνηση goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις