Μονόδρομος η νίκη του Ολυμπιακού Β. στον Αλμυρό (pregame)

Στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της 13ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τα Μετέωρα η νίκη είναι μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ΓΣΑ θα επιδιώξει και αυτός το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στο 2019.
Για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου, καθώς απώλεσε το αήττητο στην Καλαμπάκα, χάνοντας με 2-0 από τα Μετέωρα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την συμπολίτισσα Νίκη και από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και ο Ολυμπιακός οφείλει ύστερα από μια ήττα να παραμείνει ενωμένος, δυνατός και με περισσότερο πείσμα από εδώ και στο εξής, να κυνηγήσει το μεγάλο στόχο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς, που είναι η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ.
Οι δύο σημερινοί «μονομάχοι» είχαν αναμετρηθεί στις 30 Αυγούστου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με τον Αλμυρό να κερδίζει με 1-0 με γκολ του Τσιουρή.
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Τελικά, ο Νίκος Μπουτζίκος θα μεταβεί με την υπόλοιπη ομάδα στον Αλμυρό, καθώς το σφίξιμο που ένιωσε στον προσαγωγό στο ζέσταμα, πριν το ματς με τα Μετέωρα, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, τιμωρημένος είναι ο Ντέιβιντ Ναζίμ, καθώς στην αναμέτρηση με τα Μετέωρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής. Θα είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
Ο Παντελής Ριζογιάννης δεν θα κάνει σήμερα ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς ναι μεν το δελτίο του έμπειρου μέσου είναι έτοιμο από την ΕΠΟ (σήμερα συμπληρώνονται 30 μέρες από το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ως επαγγελματίας με τη Δόξα Δράμας), ωστόσο, είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, καθώς το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ, μια και δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή. Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν, πως την Κυριακή με τον Πιερικό ο Σέρβος μέσος θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους».
Το ευχάριστο είναι, πως επιστρέφει από τιμωρία ο Κλεβί Κόλα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν στον Αλμυρό είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπουτσογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Κόλα, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Καναβός, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρι, Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Φλίγκος.

«Σφυρίζει» ο Μελτζανίδης
Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Πάντσης και Γιώργος Χριστοδούλου επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις