Δεν ε“χ”ασε κανείς… Ακρόπολη και Ηρακλής ισόπαλοι στο Σέσκλο

Ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τον Ηρακλή, που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο Σέσκλο με σκορ  1-1, με την Ακροπολη να έχει προηγηθεί το α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο β’ 45λεπτο.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο β μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, αφού είτε δεν είχαν σωστά τελειώματα, είτε είχαν απέναντί τους τον εκπληκτικό τερματοφύλακα Πολυμέρου, τον οποίο χαρακτήρισαν ως τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα!

Κατα τα άλλα, έντονη αμφισβήτηση υπήρξε από την πλευρά της Ακρόπολης για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, που επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και συγκεκριμένα με το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ του Ηρακλή, αλλά και για ακυρωθέν δικό τους γκολ, αμέσως μετά.

Για περίπτωση πέναλτι υπέρ τους, που δεν δόθηκε  σε ανατροπή του Ίμπρα στο α’ ημίχρονο, έκαναν λόγο και οι άνθρωποι του Ηρακλή.

Στο 14’  οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από κεφαλιά του Μίλτου, μετά από σέντρα Μερμίγγη, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ήταν το διάστημα που ο Πολυμέρου κλήθηκε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, καθώς όπου χρειάστηκε ήταν παρόντας.

Στις καλές στιγμές των γηπεδούχων έχουμε αρχικά στο 70’ κεφαλιά “ ψαράκι”  του Κόκκα να περνάει ελάχιστα άουτ, τετ α τετ του ίδιου παίκτη λίγο αργότερα απέκρουσε ο Πολύμερου που είχε τρίτη εκπληκτική απόκρουση στο “παραθυράκι” της εστίας του από σουτ του Κατή,  ενώ κυριολεκτικά κράτησε στην αγκαλιά του το βαθμό της ισοπαλίας στο 93’, σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κόκκα όταν μπλόκαρε σταθερά.

Εκτός από τον Πολύμερου για το θετικό αποτέλεσμα του Ηρακλή συνετέλεσε και ο Πετρόπουλος που ήταν ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα στο 65’ για να κάνει το 1-1.

Ακολούθησε μία φάση για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα όταν  στο 69’, όταν ο Μερμίγγης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε απο το οριζόντιο δοκάρι και στον επαναφορά ο Κόκκας πρόλαβε τον αντίπαλο του και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο είχαμε υπόδειξη οφ σαιντ, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους.

Σε ότι έχει να κάνει με τις καλές στιγμές του Ηρακλη, εκεί θα σημειώσουμε στα μέσα του α’ ημιχρόνου προσπάθεια του Πετρόπουλου που έστειλε τη μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζοντιο δοκαριού της Ακρόπολης, αλλά και τρεις πολύ καλές στιγμές με τετ α τετ των Παπαϊωάννου και Τσουκάλη, που απέκρουσε ο Ανατολής, όπως συνέβη και σε σουτ πάλι από τον Παπαϊωάννου.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Γκατζούνας (70’ Παγώνης), Πασιάς (70’ Τσαπέρος), Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας, Χάνος, Μερμίγγης, Μαυρίδης, Κόκκας, Κατής, Μίλτος (60’ Αξιώτης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Μπατσικώστας, Γκάγκας, Στρούγκης, Τσαντόπουλος, Ευαγγέλου, Τανός (62’ Τσουκάλης), Δημητρίου (81’ Καραλής), Παπαϊωάννου, Ίμπρα,(85’ Αντζούρης), Πετρόπουλος (85’ Κικίδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις