Με την ψυχολογία στα ύψη ο Θησέας κόντρα στον Αστέρα Ιτέας (pregame)

Ενθουσιασμός επικρατεί στον Θησέα μετά τα δύο σερί «διπλά» στο πρωτάθλημα. Όμως σήμερα οι «πράσινοι» θα δώσουν δύσκολο παιχνίδι στην Αγριά με τον φορμαρισμένο Αστέρα Ιτέας τον οποίο και υποδέχονται στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς.
Οι εκτός έδρας νίκες επί του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και της Στυλίδας έφεραν τον Θησέα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και απέκτησαν… αέρα επτά πόντων από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Σήμερα θα υποδεχθούν τον Αστέρα Ιτέας και θα επιδιώξουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς το στόχο της σωτηρίας. Παράλληλα να πάρουν και τη ρεβάνς για την άδικη ήττα του α’ γύρου με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Θησέα, αφού στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας Μάριος Φουρκιώτης. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αρκάδιος Δημητριάδης, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Πέτρος Αγιασιώτης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Μάριος Φουρκιώτης.

«Σφυρίζει» ο Λεωνίδας
Το σημερινό παιχνίδι στην Αγριά ορίστηκε να διευθύνει ο Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων, έχοντας βοηθούς τον Κωνσταντίνο Λεωνίδα και τον Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, που ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Καλιακούδας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις