Νικολακάκης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού Β.

Ο Μανώλης Νικολακάκης έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Θησέα. Ο έμπειρος αμυντικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, που με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Η Διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος και όλοι όσοι δουλεύουν γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είμαι λίγες μέρες στον Ολυμπιακό, αλλά όταν βρίσκεις ένα καλό σύνολο είναι εύκολο να ενταχθείς στην ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή που με πίστεψε και με έβαλε να παίξω τόσο γρήγορα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μία ομάδα νομίζω ότι υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Ολυμπιακός. Η αντίπαλη ομάδα ήρθε και αγωνίστηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε. Κάναμε και εμείς κάποια λάθη και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε, ουσιαστικά, την αντίπαλη εστία. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο συζητήσαμε, ο κόουτς έκανε σωστές παρατηρήσεις, μπήκαμε διαφορετικοί στο παιχνίδι και σε θέματα νοοτροπίας και αγωνιστικότητας.
Για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός, προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Ευχόμαστε να είμαστε τυχεροί και καλύτεροι και στο τέλος να καταφέρουμε να χαμογελάσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις