Από του …χρόνου Χανιά

Σημαντικές αποκαλύψεις περιλάμβανε η συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκαν τρία νέα μέλη στη διοίκηση της ΠΑΕ και στην οποία η ουσία εστιάστηκε στα λόγια του Αντώνη Ροκάκη. Σύμφωνα με όσα είπε, από τη νέα περίοδο η ομάδα μετονομάζεται σε “Χανιά”!

«Από τη νέα σεζόν γιατί μεσούσης της περιόδου δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, το όνομα της ομάδας μας θα είναι Χανιά. ΠΑΕ Χανιά», τόνισε συγκεκριμένα, ο Αντ. Ροκάκης μέσα σε χειροκροτήματα στην αίθουσα όπου διεξήχθησαν οι δηλώσεις στο ξενοδοχείο AVRA.

Όπως τονίστηκε, μεταξύ άλλων, αφού ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος, θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, για το πρότζεκτ της νέας ομάδας και το οποίο μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και την αξιοποίηση των Ακαδημιών για Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικό.

Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ροκάκη, δεν αποκλείεται σε αυτό το νέο πρότζεκτ να συμπεριληφθούν κι άλλες ομάδες από τα Χανιά. «Είμαστε εδώ για να ενώνουμε», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός.

Όσον αφορά τα τρία νέα μέλη που εντάσσονται άμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός πρόκειται για τους Γιώργο Φραγκεδάκη, Κώστα Γλεντουσάκη και Δώρα Κυριακάκη.

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις