Σ. Αρσένος: Με υπομονή και ηρεμία θα τα καταφέρουμε

Για τον Αλμυρό η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εντός έδρας και για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα όλοι στην ομάδα οφείλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό. Χρειάζεται να έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους και να κερδίσουν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Αυτό τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής τους Στέλιος Αρσένος:
«Χωρίς αμφιβολία θέλουμε τη νίκη και μόνον αυτή στο παιχνίδι με τον Οικονόμο. Για να πετύχουμε το στόχο μας οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Με δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι βαρύ, καθώς έχει πέσει πολλή βροχή, αλλά και επειδή περιμένουμε από τον αντίπαλο να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς, λογικά θα γίνουν πολλές δυνατές μονομαχίες, οπότε πρέπει να βγάλουμε πάθος στο παιχνίδι μας.
Θα κυνηγήσουμε το γκολ και χρειάζεται υπομονή και ηρεμία μέχρι να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καθαρό μυαλό, ώστε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις μέσα στον αγώνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις