Αποφασισμένος ο Μπύρος: Φεύγω με ψηλά το κεφάλι

Το αίτημα των οπαδών για απευθείας συζήτηση, οι απαντήσεις του μεγαλομετόχου και η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Μetrosport”, η συνάντηση κράτησε περισσότερες από έξι ώρες! Αρχισε λίγο μετά από τις 8 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα… Ηταν εφ’ όλης της ύλης κουβέντα. Για το πλάνο του, τις χορηγίες, για παίκτες, προπονητές, αλλά και… παράγοντες.

“Αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα”, ήταν μεταξύ των άλλων οι τοποθετήσεις των οργανωμένων. “Κρίμα που φεύγεις. Δεν ξέραμε πώς ήταν τα πράγματα. Νομίζαμε ότι ήσουν διαφορετικός άνθρωπος”, του είπαν.

Ο Γιάννης Μπύρος απάντησε σε όλες τι ερωτήσεις τους και δεν άφησε καμία αναπάντητη ερώτηση ή απορία των οπαδών.

“Πρόεδρε, πρέπει να μείνεις και να συνεχίσεις το έργο σου”, του είπαν επίσης μεταξύ των άλλων.

Από την πλευρά του ο Μπύρος έριξε φως σε πολλά από τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας και τόνισε ότι έχει πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει. “Εχει ραγίσει το γυαλί και δεν κολλάει”, τόνισε επί λέξει ο ισχυρός άνδρας της Δόξας.

“Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και με επιχειρήματα. Οσο πιο πολλά πυρά δέχομαι, τόσο πιο καλά αισθάνομαι, διότι υπάρχουν ατράνταχτα επιχειρήματα, τα οποία διαλύουν τα πυρά.. Δεν είμαι από τους ανθρώπους, που όταν τους φτύνουν, νομίζουν ότι βρέχει.

Στερήθηκα δύο χρόνια τώρα πολλά πράγματα. Σας λέω ειλικρινά, ότι μετά τη δήλωση αποχώρησης μου, έφυγε ένα βάρος. Δεν γίνεται να ευεργετείς κάποιον και στο πρώτο στραβό να σε βγάζει στην πυρά. Δεν βάζω νερό στο κρασί μου, με οποιοδήποτε κόστος, όταν με αδικούν”, τόνισε επίσης ο Γιάννης Μπύρος στους οπαδούς της Δόξας.

Μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι μόνο φέτος έβαλε μέχρι τώρα 1 εκ. ευρώ. “Πέρσι, η δουλειά μου δεν πήγε καλά, αλλά άπαντες ήταν τακτοποιημένοι οικονομικά στην ομάδα. Νομίζω έκανα ότι ήταν καλύτερο δυνατό για να κάνουμε ξανά τη Δόξα μεγάλη ομάδα”.

Οπαδοί και Μπύρος συμφώνησαν στην έλλειψη διοικητικών παραγόντων στη Δράμα, ενώ επισήμανε ότι δεν θα σκοπεύει να απομακρύνει τον Στάικο Βεργέτη από τον πάγκο.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος της Δόξας θεώρησε ότι δεν τον προστάτευσαν οι οργανωμένοι, μετά τα όσα ακούστηκαν ή λέχθηκαν από μερίδα φιλάθλων, κυρίως μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο, αλλά στη συνέχεια από τον Αήττητο Σπάτων.

Επίσης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. “Θέλετε μία Δόξα δυνατή και ισχυρή χωρίς φιλάθλους; Παλιά, η Δόξα είχε 10.000 κόσμο στο γήπεδο. Τώρα;”.

Τέλος, έκανε σαφές ότι επιθυμεί άμεσα την απομάκρυνσή του από την ΠΑΕ. “Πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. Αν δεν έχετε υπομονή, τότε ελάτε να σας δώσω τα κλειδιά της ΠΑΕ. Μπορεί να έρθει και αύριο ακόμη, κάποιος επενδυτής, για να γλιτώσω τις 600.000 ευρώ, που είναι να μπουν ως το τέλος της σεζόν;

Πρέπει να αναλωθείτε στο να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση, από κοινού με τον Ερασιτέχνη. Μπορείτε να βάλετε κι εσείς αντιπροσωπεία για να εγκρίνετε τον νέο επενδυτή”, ήταν τα λόγια του Μπύρου. Ο μεγαλομέτοχος αποχώρησε τελευταίος από την κουβέντα, ενώ θα πρέπει να καταγραφεί ότι δεν είχε κανέναν στο πλευρό του από τη διοίκηση.

πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις